GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
(095) 500-7-888, (098) 894-94-93,

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Австрія

Географія

Держава в Центральній Європі. Австрія — це переважно гірська країна, що не має виходу до моря, межує з Німеччиною та Чехією на півночі, Словаччиною та Угорщиною на сході, Словенією та Італією на півдні та Швейцарією і Ліхтенштейном на заході. Площа — 83 871 км², населення — 8 414 638 осіб (2011 рік). Столиця і найбільше місто — Відень.

Клімат

По всій території Австрії клімат помірний, перехідний до континентального, сильно залежить від висот. Як правило літо тепле, середня температура в цей період + 20ºС. Найспекотніші місяці - липень і серпень. У міру зміни висот температура падає і може досягати нульової позначки, але це відбувається набагато рідше, ніж в інших альпійських країнах. Влітку в Австрії сухо, тому, незважаючи на погану погоду, температура не має різких коливань.

Кухня

Головна австрійська м'ясна страва — відомий віденський шніцель — засмажений у сухарях великий шматок м'якої телятини, неодмінно покриває край тарілки, подається з овочевими салатами. Ще один символ віденської кухні — смажена курка «бакхун», а також кайзерівський омлет (скоріше навіть легкий пиріг із збитих яєць) «кайзершмаррн», відварена яловичина з хріном та яблуком «тафельшпіц», філе форелі, локшина з сиром «касноккен» та сирний суп, короп по-сербськи, в'ялена шинка, аналог італійської «пасти» — «нокерль» і ніжна гусяча печінка.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

   

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 (095) 500-7-888,
 (098) 894-94-93,
  м. Калуш, пр. Лесі Українки 88б