GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Канаду

Вартість візи в Канаду:

Мета поїздки ВАРТІСТЬ *, U $ D
Особиста подача Подача без вашої присутності
85 95
Туризм 85 95
Бізнес 130 140

* Консульський збір оплачується додатково

Загальні документи для отримання візи в Канаду:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення
  • Оригінал і копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є позначки.
  • Дві кольорові фотографії 3,5х4,5, матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу,). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкетні дані заповнюються особисто туристом латинськими буквами.
  • Страховка

Доказ фінансового благополуччя:

  • Дорожні чеки або
    Банківська гарантія або
    Виписка з поточного банківського рахунку разом з копією банкомат-картки або кредитної картки.
  • Доказ наявності зв'язків з Вашою країною постійного проживання
  • свідоцтва про шлюб
  • свідоцтва про народження дітей
  • документи про володіння приватним майном.

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

  • лист від вашого роботодавця із зазначенням Вашої посади, терміну працевлаштування, зарплати, та наявності відпустки для поїздки в Канаду. Якщо Ви одружені, надайте також подібний лист від роботодавця Вашого чоловіка / Вашої дружини.

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію
  • довідка з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • свідоцтво про народження
  • cвой проїзний документ

Всі документи, крім національного паспорта, необхідно перевести на англійську або французьку мови

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14