GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Китай (КНР)

Чи потрібна віза в Китай?

Віза в Китай є обов'язковою вимогою для поїздки громадян України в Піднебесну. З 2015 року безвізово можна перебувати в Китаї не більше 7 календарних днів, при цьому в'їзд повинен бути виключно через 6 аеропортів. У всіх інших випадках - потрібно оформлення візи в Китай.

Види Китайских віз Формат стандартна вартість візи "під ключ" *, U $ D
Однократна віза в Китай туризм (90 / 30) 110
бізнес (90 / 30) 120
Двохкратна віза в Китай туризм (90 / 30) 130
бізнес (180 / 30) 150
бізнес (180 / 60) 250
Мультивіза в Китай бізнес (180/30-60) Під Запит
бізнес (360/30-60) Під Запит

* Стандартний час оформлення візи - 7 днів.

Прискорене оформлення:

  • 5 днів = + 25 U $ D
  • 3 дня = + 30 U $ D

ОКРЕМІ ПОСЛУГИ

Подача ваших документов без черги: 500 грн.

Заповнення анкети: 150 грн.

Запрошення: від 30* U$D

Документи, необхідні для оформлення Китайської візи:

  • Закордонний паспорт, термін дії не менше 6 місяців (для дітей від 6 років до 14 років, вписаних в паспорти батьків, обов'язково в паспорті наявність фото)
  • 1 фото (3х4) (2 фото (3х4) для дітей вписаних в паспорт батьків)
  • Анкета

Для дітей, які подорожують з батьками:

  • проїзний документ дитини (закордонний паспорт або вписані в паспорт до одного з батьків)
  • свідоцтво про народження (копія)
  • якщо дитина їде з одним з батьків - нотаріально завірене Заява від другого з батьків

Для громадян, які мають громадянство інших країн:

  • Вид на проживання (копія)

Дні подачі документів в консульський відділ Китаю: понеділок, середа, п'ятниця (09:00 - 11:30)

Термін оформлення Китайський візи - 7 днів

Що означають дані на китайській візі:

  • A - Категорія або тип візи Категорія отриманої візи визначається буквою. Значення букв і категорій візи див. Нижче.
  • B - Кількість в'їздів В'їзд: кількість разів, яке ви можете відвідати Китай протягом терміну дії візи. Існує всього 4 варіанти кількості в'їздів: 00 = нуль, 01 = один в'їзд, 02 = два в'їзду, M = необмежену кількість в'їздів
  • C - В'їхати до В'їхати до: тут вказується гранична дата дії вашої китайської візи і передбачається, що ви в'їдете і покинете Китай до настання цієї дати. Дата виражається в форматі рік / місяць / дата.
  • D - Тривалість кожного перебування Тривалість кожного перебування: максимальна кількість днів, яке ви можете перебувати в Китаї, під час кожного в'їзду. Тривалість перебування може коливатися від 5 днів до максимум 1 року зі дная останнього в'їзду.

Відповідно до Положення для іноземних громадян буде дванадцять категорій віз:

  • віза С (віза члена екіпажу), яка буде видаватися членам екіпажів повітряних суден, членам екіпажів морських суден і прямують разом з ними родичам, членам бригади залізничних поїздів міжнародного сполучення, водіям автотранспортних засобів при здійсненні міжнародних перевезень автомобільним транспортом;
  • віза D (постійне проживання), яка буде видаватися іноземним громадянам, які отримали в КНР право на постійне проживання (надається іноземцям, які здійснили інвестиції в КНР в певному розмірі, що мають заслуги перед КНР, керівникам найважливіших підприємств і науковим співробітникам);
  • віза F (соціальний візит), яка буде видаватися для відвідування КНР з метою наукового або культурного обміну, проведення досліджень, перевірок (для ділового візиту введена окрема категорія візи);
  • віза G (транзитна віза), яка буде видаватися в разі прямування транзитом через територію КНР повітряним, морським або наземним транспортом;
  • віза J1 (довгострокова віза журналіста), яка буде видаватися журналістам акредитованих в КНР іноземних інформаційних агентств та інших засобів масової інформації та віза J2 (короткострокова віза журналіста), яка буде видаватися іноземним кореспондентам для короткочасного відвідування КНР;
  • віза L (туристична віза); для туристичних груп може видаватися групова віза категорії L;
  • віза М (діловий візит), яка замість візи F буде видаватися іноземним громадянам, які приїжджають в КНР з метою проведення ділових переговорів і зустрічей з китайськими контрагентами, відвідування виставок та інших цілях, пов'язаних з веденням бізнесу з китайськими партнерами;
  • віза Q1 (довгострокове відвідування родичів), яка буде видаватися родичам громадян Китаю та іноземних громадян, які мають право на постійне проживання в КНР, для довгострокового (понад 180 днів) перебування на території КНР, і віза Q2 (короткострокове відвідування родичів) для родичів, які приїжджають в КНР на невеликий (до 180 днів) термін;
  • віза R (віза фахівця), яка буде видаватися іноземним висококваліфікованим і рідкісним фахівцям, в залученні яких зацікавлена держава. На відміну від проекту Положення віза фахівця не буде розділена на короткострокову та довгострокову;
  • віза S1 (довгострокова віза для приватного візиту), яка буде видаватися найближчим родичам (чоловікові або дружині, дітям, батькам, батькам чоловіка або дружини) іноземного громадянина, що перебуває в КНР у зв'язку з роботою чи навчанням, для довгострокового перебування в КНР і віза S2 (короткострокова віза для приватного візиту), яка буде видаватися найближчим родичам іноземного громадянина, що перебуває в КНР у зв'язку з роботою чи навчанням, для короткострокового перебування в КНР, а також іноземним громадянам, які в'їжджають в КНР для дозволу особистих справ (наприклад, лікування, прийняття спадщини, оформлення опіки та ін.);
  • віза Х1 (довгострокова навчальна віза), яка буде видаватися іноземним громадянам для довгострокової (від 180 днів) навчання в Китаї, і віза Х2 (короткострокова навчальна віза), яка буде видаватися для короткотермінового навчання в КНР;
  • віза Z (робоча віза), яка буде видаватися іноземним громадянам, які в'їжджають в КНР з метою роботи. На відміну від проекту Положення робочі візи не будуть розділені на короткострокові та довгострокові.
  • Візи Q1 і Q2 будуть видатися тільки родичам громадян Китаю, які постійно проживають в КНР, та іноземних громадян, які мають право на постійне проживання в КНР (тобто проживають в КНР по візі D). Для родичів іноземних громадян, які перебувають в Китаї на навчанні або по роботі (по візі X1, X2 або Z), будуть оформлятися візи S1 і S2, спочатку призначені тільки для приватного візиту в КНР.
  • Віза F буде видаватися тільки в цілях соціального візиту. Для ділових візитів в КНР буде потрібно віза нової категорії М.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14