GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза до Ірландії

Ціна: 150 EUR (одноразова), 175 EUR (мультивіза)

Консульський збір включений

Загальні документи для отримання візи в Ірландію:

  • Закордонний паспорт з копією, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення. Якщо у вас 2 закордонні паспорти - копія другого закордонного паспорта для візової підтримки.
  • Одна кольорова фотографія 3,5х4,5 см, матова, без кутів і овалів на світлому фоні (без окулярів, без головного убору (виняток: якщо непокрита голова суперечить релігійним переконанням), без сторонніх предметів, особа нейтральне, погляд прямо ...).
  • Анкета. Анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкета заповнюється англійською мовою.

Доказ фінансового благополуччя:

  • Документи на нерухомість та інші цінні папери
  • Залишок коштів на банківському рахунку або виписка з поточного банківського рахунку за останні 6 місяців разом з копією банкомат-картки або кредитної картки.
  • Документи, що підтверджують сімейний стан.
  • Документи підтверджують мету поїздки

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон), заробітної плати за останні 6 місяців; + Печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію
  • довідка з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • свідоцтво про народження
  • Всі документи необхідно перекласти англійською мовою і завірити печаткою бюро перекладів (+50 грн. Стор.)

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14