GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза на Кіпр

Для відвідування Кіпру з метою самостійного туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати кіпріотську візу. Відвідати Кіпр можна і при наявності тривалої шенгенської мультивізи.

Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати. Для уникнення помилок при зборі необхідних для отримання візи документів - зверніться до професіоналів !, які грамотно допоможуть вам оформити всі документи.

Вартість візи на Кіпр:

Вартість кіпріотської візи залежить від того, як на Кіпр буде добиратися громадянин України. Якщо виліт буде здійснюватися з України, то такому заявнику оформляється про-віза на Кіпр, якщо ж заявник планує прибути на Кіпр з іншої країни, то в такому випадку оформляється стандартна віза в закордонний паспорт.

Вид візи Ціна/документ
про-віза до 30 дн. 200 грн.
для громадян України, вилітаючих не із України 100 EUR

Загальні документи для отримання візи на Кіпр:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт), копія першої сторінки а також оригінали і копії всіх інших закордонних паспортів.
  • Одна кольорова фотографія 3,5х4,5 см, матова, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Документи, що підтверджують бронювання авіа перельоту.
  • Підтвердження наявності місця проживання на Кіпрі.
  • Заповнена анкета.
  • Заповнені міграційні правила.
  • Страховка

Доказ фінансового благополуччя:

  • Підтвердження роботодавця про стабільність доходу заявника за період останніх 6 місяців (Довідка про доходи)
  • або виписка з банківського рахунку, що підтверджує стабільність доходу заявника за період останніх 6 місяців (зарплата, пенсія, залишок на рахунку)

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14