GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Грецію

Греція - європейська держава, що розмістилося на Балканах і підписала шенгенську угоду. Для відвідування Греції з метою туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т.п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати.

Вартість візи до Греції:

Вартість візи до Греції залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії. При цьому також значення має чи хочете ви особисто занести в консульство (візовий центр) зібраний з нашою допомогою пакет документів - ОСОБИСТА ПОДАЧА або ж ви довірите його занести без вашого особистої присутності - безособовість ПОДАЧА.

З ВАШОЮ ПРИСУТНІСТЮ (особиста подача)

Тип візи Однократна Мультивіза
45/30 дн 180/90 360/90-90*
Ціна, EUR 120*

* Додатково оплачується Консульський збір та послуги візового центру

БЕЗ ВАШОЇ ПРИСУТНОСТІ (безособова подача)

Тип візи Однократна Мультивіза
45/30 дн 180/90 360/90-90*
Ціна, EUR 125*

* Додатково оплачується Консульський збір та послуги візового центру

Загальні документи для отримання візи до Греції

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є позначки.
  • Дві кольорові фотографії 3х4 (дитини, який їде в тому числі), матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру .
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкета заповнюється англійською мовою.
  • Страховка (можна виписати у нас в офісі)

Документи, що підтверджують наявність необхідних коштів для переїзду та перебування в Греції, а саме: оригінал довідки з банку про наявність рахунку на ім'я заявника в гривнях, доларах США або євро. За відсутності банківського рахунку приймаються дорожні чеки (travel cheques)

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

  • Оригінал недавнього офіційного листа від роботодавця із зазначенням розміру заробітної плати заявника
  • Копію всіх сторінок трудової книжки, завірену установою / роботодавцем

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію
  • довідка з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

Неповнолітні особи (до 18 років) не можуть подавати заяви про видачу візи, необхідна присутність в Консульському Установу обох батьків (або одного з батьків, якщо він має повну опіку над дитиною)

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart" (можна виписати у нас в офісі)
  • Всі інші документи в точності зазначені вище.

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14