GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Ісландію

Ісландія - острівна держава в північній Європі, яка підписала шенгенську угоду. Для відвідування Ісландії з метою туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т.п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати.

Вартість візи до Ісландії:

Вартість візи до Ісландії залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії. При цьому заявник повинен ОСОБИСТО з'явитися в візовий центр для здачі біометрії. Біометрія здається кожен раз, незалежно від того здавалася вона до цього.

ОСОБИСТА ПОДАЧА

Термін перебування 14 дн. 30 дн.
Ціна, EUR 125

* Консульський збір та збір візового центру оплачуються додатково.

Загальні документи для отримання візи до Норвегії / Ісландії

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є позначки.
  • Одна кольорова фотографія 3,5х4,5, матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Анкетні дані на кожного виїжджає, в т.ч. дітей.
  • Страховка (можна виписати у нас в офісі)

Доказ фінансового благополуччя:

  • Довідки з банку про залишок коштів на рахунку і про рух коштів за останні 3 місяці
  • Довідка від роботодавця на фірмовому бланку з зазначенням реквізитів, в якій вказано розмір заробітної плати за останні 6 місяців (помісячно) і сказано, що на час поїздки за працівником зберігається робоче місце і з / п
  • Свідоцтво про шлюб / розлучення.

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію
  • виписка з рахунку підприємця про рух коштів.
  • останній квартальний звіт

Для студентів чи школярів:

  • Довідка з місця навчання
  • Заявники віком до 18 років додатково повинні надати наступні документи: Свідоцтво про народження + Копія
  • Оригінал і копію нотаріально завіреної заяви батька / матері про його / її згоду на виїзд дитини в Ісландію
    або рішення суду про передачу прав на дитину одному з батьків + копія
    або свідоцтво про смерть одного з батьків + копія
    або довідка з ЗАГСУ про те, що мама має статус одинокої матері

Всі документи, крім національного паспорта, необхідно перевести на норвезький або англійську мови

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14