GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Латвію

Латвія - держава балтійської Європи, яка підписала шенгенську угоду. Для відвідування Латвії громадяни України зобов'язані отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна або шенгенська, туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т.п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати.

Вартість візи в Латвію:

Вартість візи в Латвію залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії. При цьому також значення має чи хочете ви особисто занести в консульство (візовий центр) зібраний з нашою допомогою пакет документів - ОСОБИСТА ПОДАЧА або ж ви довірите його занести без вашого особистої присутності - безособовість ПОДАЧА.

З ВАШОЮ ПРИСУТНІСТЮ (особиста подача)

Термін пребування 14 дн. 30 дн. 30 дн. mult 40-60 дн. / 2 виїздів 180/90 mult
Ціна, EUR 170
  • У вартість включено: консульський збір і збір візового центру.
  • Вартість для пільгових категорій громадян (діти, учні, студенти, пенсіонери) при наданні відповідних документів зменшується на 35 Євро
  • суму консульського збору.

БЕЗОСОБОВА ПОДАЧА

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 30 дн 90/45-30 180/90 360 /90-90
Ціна, EUR 700* договірна договірна

* При наявності шенгенських віз за останні 2-3 роки

Загальні документи для отримання візи в Латвію:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є позначки.
  • Одна кольорова фотографія 3,5х4,5 (дитини, який їде в тому числі), матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкетні дані заповнюються особисто туристом латинськими буквами.
  • Страховка

Доказ фінансового благополуччя:

  • недавно взята довідка з банку про стан рахунків
    або огрядні чеки (мінімум 45 євро в день) + кредитні картки
    або письмове зобов'язання приймаючої компанії покрити всі відповідні рассхди

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон); + Печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • Оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • Свідоцтво про народження

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14