GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Литву

Литва - держава в балтійської Європі, яка підписала шенгенську угоду. Для відвідування Литви з метою туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т.п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати.

Вартість візи в Литву

!!! РІЧНА ВІЗА В ЛИТВУ БЕЗ ДОДАТКОВИХ ПЛАТЕЖІВ !!!

  • ЗА 1 ДЕНЬ - 650 EUR
  • ЗА 4 ДНІ - 600 EUR

Вартість візи в Литву залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії. При цьому, з 2015 року в Литву ВИКЛЮЧНО особиста подача!

ОСОБИСТА ПОДАЧА

Термін перебування Однократна (до 15 дн.) Mult 180 / 90 Mult 360 / 90-90
Ціна, EUR 115 270 350

У вартість НЕ включено: консульський збір * (35 EUR) і збір візового центру.

Загальні документи для отримання візи в Литву

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Оригінал і копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є позначки.
  • Одна кольорова фотографія 3,5х4,5, матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкета заповнюється латинськими літерами.
  • Страховка

Доказ фінансового благополуччя:

  • Дорожні чеки
    або банківська гарантія
    або виписка з поточного банківського рахунку разом з копією банкомат-картки
    або кредитної картки.

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій

оформляють:
  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон);
  • заробітна плата за останні 6 місяців + печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію
  • довідка з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • свідоцтво про народження

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14