GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Польщу

Польща - держава в балтійської Європі, яка підписала шенгенську угоду. Для відвідування Польщі (з туристичною метою, у справах бізнесу або на запрошення друзів / родичів) громадяни України зобов'язані отримати візу. Залежно від мети візиту віза може бути національна або шенгенська віза категорії C.

Віза в Польщу ціна:

З ВАШИМ ПРИСУТНІСТЮ (особиста подача)

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 180 / 40-60 (2-кратна) чистий 180/90 їжджений бізнес 360/90-90 їзжджений туризм 360/90-90 їзджений бізнес
Ціна, EUR 95 105 110 145 190 250 240 290

Консульський збір та послуги візового центру оплачуються туристом самостійно, на місці.

БЕЗ ВАШОГО ПРИСУТНОСТІ (безособова подача) - ТИМЧАСОВО НЕМОЖЛИВА

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 180 / 40-60 (2-кратна) чистий 180/90 їжджений бізнес 360/90-90 їзжджений 360/90-90 їзджений бізнес
Ціна, EUR

РОБОЧІ ВІЗИ (без працевлаштування):

Безособові ПОДАННЯ:

  • 360/180 = 350 EUR
  • 360/360 = 650 EUR

Віза в Польщу: загальні документи

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • 1-2 фотографії 3,5 х 4,5 см.
  • Довідка з місця роботи
  • Довідка з банку + рух по рахунку
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу). Анкета на шенгенську ваізу в Польщу заповнюється на кожного апліканта
  • Страховка

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • свідоцтво про народження

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Польське посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду. Також нагадуємо вам, що для оформлення польської візи категорії С польське посольство користується послугами візового центру Польщі, тобто подати документи на шенген візу в Польщу безпосередньо в польське посольство неможливо - виключно через візовий центр Польщі.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14