GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Португалію

Португалія - європейська держава, що розташоване на узбережжі Атлантичного океану і підписала шенгенську угоду. Для відвідування Португалії з метою туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т.п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати

Вартість візи в Португалію:

Вартість візи в Португалію залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії. При цьому також значення має чи хочете ви особисто занести в консульство (візовий центр) зібраний з нашою допомогою пакет документів - ОСОБИСТА ПОДАЧА або ж ви довірите його занести без вашого особистої присутності - безособовість ПОДАЧА.

ОСОБИСТА ПОДАЧА

Термін перебування 30 дн. 30 дн./2 виїзда 30 дн. mult 40-60 дн. / 2 виїзда 180/90 mult
Ціна, EUR 180 200 220 300 460
  • У вартість включено: консульський збір і збір візового центру.
  • Вартість для пільгових категорій громадян (діти, учні, студенти, пенсіонери) при наданні відповідних документів зменшується на 35 Євро
  • суму консульського збору.

БЕЗОСОБОВА ПОДАЧА

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 30 дн 90/45-30 180/90 360 /90-90 2 роки 3-5 років
Ціна, EUR 250 600* 800* договірна договірна
Загальні документи для отримання візи в Португалію:
  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт) з копією всіх сторінок
  • Копії всіх сторінок українського паспорта, з відмітками і без
  • Дві кольорові фотографії 3,5 х 4,5 см, матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкета заповнюється португальською або англійською мовами.
  • Страховка

Доказ фінансового благополуччя:

  • дорожні чеки
    або банківська гарантія
    або виписка з поточного банківського рахунку разом з копією банкомат-картки
    або кредитної картки.
  • Свідоцтво про шлюб / розлучення.

Документи повинні бути перекладені на португальську мову та нотаріально засвідчені.

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон); + Печатка і підписи копія трудової книжки;

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію
  • довідка з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

Для студентів і школярів:

  • довідка з місця навчання та копія студентського квитка
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • свідоцтво про народження

Всі документи, крім національного паспорта, необхідно перевести на португальська або англійську мови

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14