GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Словаччину

Словаччина - центральноєвропейська держава, що підписала шенгенську угоду. Для відвідування Словаччини з метою туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т.п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати. Для уникнення помилок при зборі необхідних для отримання візи документів - зверніться до професіоналів !, які грамотно допоможуть вам оформити всі документи.

Вартість візи до Словаччини:

БЕЗ ВАШОЇ ПРИСУТНОСТІ В КОНСУЛЬСТВІ

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 30 дн 90/45-30 180/90 360 /90-90 2 роки 3-5 років
Ціна, EUR 350 400* 550*

*При наявності від'їзженими словацьких віз за останні 2-3 роки

Загальні документи для отримання візи до Словаччини:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт), копія першої сторінки а також оригінали і копії всіх інших закордонних паспортів.
  • Копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є позначки.
  • Дві кольорові фотографії 3,5х4,5, матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкета заповнюється латинськими літерами українською, російською або англійською мовами.
  • Страховка (можна оформити у нас в офісі)

Доказ фінансового благополуччя:

  • Підтвердження роботодавця про стабільність доходу заявника за період останніх 6-12 місяців (Довідка про доходи)
  • або виписка з банківського рахунку, що підтверджує стабільність доходу заявника за період останніх 6-12 місяців (зарплата, пенсія, залишок на рахунку)
  • або копія дорожніх чеків та підтвердження про їх купівлю (мати з собою оригінал)

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон); + Печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • свідоцтво про народження
  • Копії українських паспортів батьків
  • Дитина може бути записана в паспорт батьків до 16 років. Після 16 років потрібно обов'язково оформити дитині паспорт -проїздний документ дитини. Приймаються паспорта (як дорослі, так і дитячі) мінімум з 2 вільними сторінками.

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14