GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Угорщину

Угорщина - держава в центральній Європі, яка підписала шенгенську угоду. Для відвідування Угорщини з метою туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т.п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати.

Вартість візи в Угорщину:

Вартість візи в Угорщину залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії. При цьому також значення має чи хочете ви особисто занести в консульство (візовий центр) зібраний з нашою допомогою пакет документів - ОСОБИСТА ПОДАЧА або ж ви довірите його занести без вашого особистої присутності - безособовість ПОДАЧА.

З ВАШИМ ПРИСУТНІСТЮ (особиста подача)

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 30 дн 90/45-30 180/90 360 /90-90
Ціна, EUR 130 140 150 190 300*

ТРАНЗИТНА ВІЗА - 95 EUR

* При наявності шенгенських віз за останні 2-3 роки

БЕЗ ВАШОЇ ПРИСУТНОСТІ (безособова подача)

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 30 дн 90/45-30 180/90 360 /90-90
Ціна, EUR 150 160 170 210 350*

ТРАНЗИТНА ВІЗА - 115 EUR

* При наявності шенгенських віз за останні 2-3 роки

Загальні документи для отримання візи в Угорщину

  • Закордонний паспорт з копією всіх - навіть порожніх - сторінок, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення (допомагаємо швидко оформити закордонний паспорт)
  • Копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є позначки.
  • Дві кольорові фотографії 3,5х4,5 (дитини, який їде в тому числі), матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкета заповнюється на німецькою або англійською мовами.
  • Страховка

Доказ фінансового благополуччя:

  • Довідка з банку про залишок грошових средст на рахунку

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

  • довідку з основного місця роботи про доходи за останні 6 місяців, розписаних помісячно, на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон) + печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію підприємницької діяльності

Для студентів чи школярів:

  • для неповнолітніх дітей нотаріально завірена заява від батьків про дозвіл на виїзд та покриття витрат

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"
  • Всі інші документи в точності зазначені вище.

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14