GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза в Чехію

Чехія - держава в центральній Європі, яка підписала шенгенську угоду. Для відвідування Чехії з метою туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т.п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати.

Вартість візи в Чехію:

Вартість візи в Чехію залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії. При цьому також значення має чи хочете ви особисто занести в консульство (візовий центр) зібраний з нашою допомогою пакет документів - ОСОБИСТА ПОДАЧА (вартість наших послуг - 450 грн.) Або ж ви довірите його занести без вашого особистої присутності - безособовість ПОДАЧА.

ОСОБИСТА ПОДАЧА (з вашою присутністю в Консульстві)

Тип Візи Однократна Мультивіза
до 9 дн 14 дн 21 дн 30 дн 90/45-30 180/90 360 /90-90 2 роки 5 років
Ціна, EUR 125* 345*

* У вартість НЕ включено: консульський збір і збір візового центру.

Загальні документи для отримання візи в Чехію:
  • Закордонний паспорт з копією, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення
  • Одна кольорова фотографія 3,5х4,5 (дитини, який їде в тому числі), матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкетні дані заповнюються особисто туристом латинськими буквами.
  • Страховка
  • Документи на підтвердження того, що у заявника є достатньо коштів як на існування в передбачений період перебування так і на повернення в країну походження

Для школярів:

  • якщо дитина до 15 років виїжджає самостійно необхідно надати письмову угоду (формуляр) обох батьків або опікуна

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"
  • Всі інші документи в точності зазначені вище.

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14