GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза до Голландії

Голландія - держава в центральній Європі, яка підписала шенгенську угоду. Для відвідування Нідерландів з метою туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т.п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати.

Вартість візи в Нідерланди:

Вартість візи в Нідерланди (Голландії) залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії. При цьому також значення має чи хочете ви особисто занести в консульство (візовий центр) зібраний з нашою допомогою пакет документів - ОСОБИСТА ПОДАЧА або ж ви довірите його занести без вашого особистої присутності - безособовість ПОДАЧА.

ОСОБИСТА ПОДАЧА (з вашою присутністю)

Термін перебування Однократна (до 14 дн.) Mult. 180 / 90 Mult. 360 / 90 - 90
Ціна, EUR 120 300* 400*

* При наявності шенгенських віз за останні 2-3 роки

У вартість не включені: консульський збір і збір візового центру.

БЕЗОСОБОВІ ПОДАННЯ (без вашої присутності)

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 30 дн 90/45-30 180/90 360 /90-90
Ціна, EUR 130 310* 410*

* При наявності шенгенських віз за останні 2-3 роки

У вартість не включені: консульський збір і збір візового центру.

Загальні документи для отримання візи в Голландію:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення. При наявності двох або більше закордонних паспортів, необхідно надати всі.
  • Копії всіх сторінок українського паспорта.
  • Дві кольорові фотографії 3,5х4,5, матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу,). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкета заповнюється на голландському або англійською мовами.
  • Страховка

Доказ фінансового благополуччя:

  • довідка з банку про стан рахунку (видана не раніше ніж за 14 банківських днів)
  • Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють: довідку з основного місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон); + Печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • копію реєстраційного свідоцтва.

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання з дозволом бути відсутнім, а також копію студентського квитка
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"

Всі документи, крім національного паспорта, необхідно перевести на англійську або голландську мови

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14