GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза до Німеччини

Німеччина - держава в центральній Європі, яка підписала шенгенську угоду. Без візи для українців поїздка до Німеччини неможлива. Для відвідування Німеччини з метою туризму, бізнесу, пригнати авто з Німеччини поїхати в Німеччину на запрошення родичів / друзів громадянам України необхідно отримати візу. Залежно від мети візиту віза може бути національна або шенгенська віза категорії C. Список документів на візу до Німеччини залежить від того типу візи, який ви хочете отримати.

Скільки коштує віза до Німеччини:

Вартість візи до Німеччини залежить від того, яка шінгенская віза вас цікавить і яка ваша візова історія. Наше візове агентство пропонує вам оформити візу до Німеччини.

З ВАШОЮ ПРИСУТНІСТЮ (особиста подача)

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 30 дн 90/45-30 180/90 360 /90-90
Ціна, EUR 120*

* Додатково оплачується Консульський збір та послуги візового центру

БЕЗ ВАШОЇ ПРИСУТНОСТІ (безособова подача)

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 30 дн 90/45-30 180/90 360 /90-90
Ціна, EUR 125*

* Додатково оплачується Консульський збір та послуги візового центру

Загальні документи для Німецької візи

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення
  • Оригінал і копії всіх сторінок українського паспорта, на яких є позначки.
  • Фотографія для візи: 2 кольорові фотографії 3,5х4,5 (дитини, який їде в тому числі), матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру .
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу, ПІБ батьків, чоловіка / дружини, дата і місце його / її народження). Візова анкета в Німеччину заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків).
  • Страховка

Доказ фінансового благополуччя:

  • ВИТЯГ З БАНКУ ДЛЯ ВІЗИ ДО НІМЕЧЧИНИ (обов'язковим): про стан рахунку з рухом коштів за останні 3 місяці (в довідці вказується, що людина є клієнтом банку, і що у нього відкритий КАРТКОВИЙ / ПОТОЧНИЙ рахунок, вказується номер рахунку і номер картки, а також залишок на рахунку)
  • КОПІЯ ДОКУМЕНТІВ НА НЕРУХОМІСТЬ (АВТО, КВАРТИРА, ЗЕМЛЯ, БУДИНОК), виписка з ЖЕКу про які проживають в квартирі
  • ДОВІДКА З РОБОТИ для візи до Німеччини з помісячним розклад отриманого доходу за останні 6 місяців. Якщо в паспорті до цього не було жодної шенгенської візи - довідка з податкової.
  • Свідоцтво про шлюб / розлучення.

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють довідку з основного місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням:

  • всіх реквізитів (адреса + телефон); + Печатка і підписи займаної посади;
  • розміру заробітної плати;
  • ОБОВ'ЯЗКОВО повинно бути вказано, що фірма гарантує своєму співробітникові збереження робочого місця і окладу на час поїздки. ЯКЩО ТУРИСТ Є ДИРЕКТОРОМ ПІДПРИЄМСТВА / ФІРМИ, ТО ВІН НЕ МОЖЕ САМ СОБІ ПІДПИСУВАТИ ДОВІДКУ, ЇЇ ПОВИНЕН ПІДПИСАТИ ЙОГО ЗАСТУПНИК.

Для приватних підприємців:

  • нотаріально завірена копія свідоцтва про підприємницьку діяльність
  • Оригінал довідки з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання;
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • копія свідоцтва про народження
  • точні дати поїздки
  • прізвище супроводжуючої особи, копія 1-ї сторінки його закордонного паспорта і 1-ї сторінки його внутрішнього паспорта.
  • дітям з 15 років необхідно мати свій проїзний документ.

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"
  • Всі інші документи в точності зазначені вище.

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду. Напонімаем вам, що Німецьке посольство в Києві приймає документи через візовий центр Німеччина.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14