GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза до Швейцарії

Швейцарія - держава в центральній Європі, в'їзд на територію якого дозволений з шенгенською візою. Туроператор по Швейцарії відкриє вам візу під свій тур до Швейцарії. А як же отримати візу до Швейцарії, якщо ви плануєте самостійну подорож до Швейцарії? Наше візове агентство viza garant допоможе вам !, не тільки зібрати документи для отримання візи, а й подасть їх до посольства Швейцарії або візовий центр Швейцарії без вашої присутності.

Скільки коштує віза в Швейцарію:

Скільки коштує віза залежить від того, яка віза потрібна в Швейцарію вам. При цьому на вартість впливає категорія візи: туризм або бізнес, із запрошенням або без.

З ВАШОЮ ПРИСУТНІСТЮ (особиста подача)

Тип Візи Однократна
до 14 дн. туризм до 14 дн. бізнес (з запрошенням) до 14 дн. бізнес (без запрошення)
Ціна, EUR 140 140 210

У вартість НЕ включено: консульський збір і збір візового центру.

БЕЗ ВАШОЇ ПРИСУТНОСТІ (безособова подача)

Тип Візи Однократна
до 14 дн. туризм до 14 дн. бізнес (з запрошенням) до 14 дн. бізнес (без запрошення)
Ціна, EUR 150 150 220

У вартість НЕ включено: консульський збір, збір візового центру, страховка.

Документи для отримання візи до Швейцарії:

  • Анкета на шенгенську візу, яка заповнюється нами на німецькому, французькому, італійському або англійською мовами, згідно вимоги посольства Швейцарії
  • Дійсний закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення зі Швейцарії, термін дії не повинен перевищувати 10 років - продовжений паспорт вважається недійсним.
  • 2 фотографії як для шенгенської візи. Фотографії повинні бути недавніми (актуальними).
  • Довідка з місця роботи для візи. Довідка з роботи для візи до Швейцарії повинна бути оформлена на фірмовому бланку (із зазначенням номера телефону та адреси організації) + дані співробітника, час відпустки, середня зарплата за останні 6 місяців, підтвердження того, що робоче місце за заявником зберігається на весь час його відпустки ), або підтвердження про реєстрацію та господарську діяльність підприємства, або довідка з навчального закладу (для студентів / школярів), або копія пенсійного посвідчення (для пенсіонерів)
  • Страховка
  • Довідка з банку для візи до Швейцарії: оригінал

Документи повинні бути перекладені на один з використовуваних в Швейцарії мов: німецьку, французьку, італійську чи англійську.

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"
  • Всі інші документи в точності зазначені вище.

Всі документи, крім національного паспорта, необхідно перевести на німецьку або англійську мови

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство Швейцарії, також як і візовий центр Швейцарії, залишає за собою право вимагати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14