GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза до Швеції

Швеція - скандинавська держава в північній Європі, яка підписала шенгенську угоду. Для відвідування Швеції з метою туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети візиту віза повинна бути національна (категорія D) або шенгенська (категорія C), туристична, гостьова, короткострокова разова, тривала мультивіза і т.п. Пакет документів, який збирається для відкриття візи залежить від того типу візи, який ви хочете отримати.

Вартість візи до Швеції:

Вартість візи до Швеції залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії. При цьому також значення має чи хочете ви особисто занести в консульство (візовий центр) зібраний з нашою допомогою пакет документів - ОСОБИСТА ПОДАЧА або ж ви довірите його занести без вашого особистої присутності - безособовість ПОДАЧА.

ОСОБИСТА ПОДАЧА

Термін перебування 14 дн. 30 дн. 30 дн. mult 40-60 дн. / 2 въезда 180/90 mult
Цена, EUR 125 175

У вартість НЕ включено: консульський збір і збір візового центру.

БЕЗОСОБОВА ПОДАЧА

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 30 дн 90/45-30 180/90 180 /90 (термінова) 2 роки 3-5 років
Ціна, EUR

* При наявності шенгенських віз за останні 2-3 роки

Загальні документи для отримання візи в Швеція:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення
  • Копії всіх сторінок українського паспорта, з відмітками і без.
  • Одна кольорова фотографія 3,5х4,5, матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Анкетні дані (дом. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу). Ця анкета заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків). Анкета заповнюється на шведському або англійською мовами.
  • Страховка

Доказ фінансового благополуччя:

  • Дорожні чеки, в розрахунку 40 євро
    або виписка з поточного банківського рахунку.
  • Свідоцтво про шлюб / розлучення.

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

  • Офіційна довідка від роботодавця з інформацією про посаду заявника, тривалість роботи у цій компанії / організації, оклад і про те, що заявник має право на відпустку. Документ повинен містити контактну інформацію про компанії / організації, прізвище та підпис відповідальної особи, а також друк.

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію
  • довідка з податкової про доходи (довідка з мокрою печаткою податкової).

Для студентів чи школярів:

  • довідка з місця навчання
  • якщо дитина до 18 років виїжджає з одним з батьків або іншими родичами або супроводжуючими особами, необхідно:
  • Дозвіл матері і / або батька на виїзд дитини за кордон. Документ повинен бути нотаріально посвідчений; оригінал і копія. Якщо один з батьків помер, то необхідно показати оригінал свідоцтва про смерть та надати копію
  • свідоцтво про народження, оригінал і копія
  • Якщо один з батьків позбавлений прав опікунства над дитиною, то необхідно показати оригінал рішення суду та надати копію.
  • Копії закордонного та внутрішнього паспорта батьків.

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"

Всі документи, крім національного паспорта, необхідно перевести на англійську мову

Примітка: Наведений список необхідних документів не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право попросити надати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14