GTranslate

Ukrainian English Polish Russian
Телефон: (095) 500-7-888, (098) 894-94-93, (073) 894-94-93, (03472) 6-29-95 Email: valiza_online@ukr.net

Немає часу займатися пошуком турів? Надішліть запит і ми підберемо тур під Ваші вимоги.

X

Відправити запит

Ваше ім'я

Введіть свій E-mail

Повідомлення

Віза на Мальту

Мальта - острівна держава в Середземному морі, яка підписала шенгенську угоду. Для поїздки на Мальту з метою туризму, бізнесу або на запрошення родичів / друзів громадяни України повинні отримати візу. Залежно від мети поїздки віза на Мальту може бути національна або шенгенська віза на Мальту категорії C. Щоб отримати іспанську візу необхідно правильно оформити перелік документів.

Вартість візи на Мальту:

Вартість візи на Мальту залежить від того, який вид візи ви бажаєте отримати і вашої візової історії. При цьому також значення має чи хочете ви особисто занести в консульство (візовий центр) зібраний з нашою допомогою перелік документів для візи на Мальту - ОСОБИСТА ПОДАЧА або ж ви довірите нам оформити вам візу на Мальту без вашого особистої присутності - безособовість ПОДАЧА.

З ВАШОЮ ПРИСУТНІСТЮ (особиста подача)

Термін перебування 45/30 дн. mult 180 /90 дн. mult 360 /90-90 дн. mult
Ціна, EUR 105 190* 295*

* При наявності шенгенських віз за останні 2-3 роки, правильно від'їзженими

  • У вартість не включені: консульський збір і збір візового центру.
  • Вартість для пільгових категорій громадян (діти, учні, студенти, пенсіонери) при наданні відповідних документів зменшується на 35 Євро
  • суму консульського збору.

БЕЗ ВАШОЇ ПРИСУТНОСТІ (безособова подача)

Тип Візи Однократна Мультивіза
7 дн 10 дн 14 дн 21 дн 30 дн 45/30 180/90 360 /90-90
Ціна, EUR 110 205* 305*

* При наявності шенгенських віз за останні 2-3 роки, правильно від'їзженими

У вартість не включені: консульський збір і збір візового центру.

Загальний перелік документів для візи на Мальту:

  • Закордонний паспорт, термін дії якого не менше 90 днів після передбачуваного повернення
  • Копії всіх сторінок українського паспорта, в т.ч. порожніх.
  • Чотири кольорові фотографії розміром 3х4, матові, без кутів і овалів на світлому тлі, особа 80% кадру.
  • Анкета на мальтійську візу (анкетні дані дані: будинок. / Моб. Телефон, будинок. Адреса, робочий телефон і адресу). Анкета на мальтійську візу заповнюється на кожного виїжджає (навіть якщо це дитина, вписана до паспорту батьків).
  • Страховка

Доказ фінансового благополуччя:

  • довідка з банку про рух коштів по рахунку за останні 3 місяці
  • довідка про покупку валюти, копія лицьової сторони банківської карти + чек з банкомату (грошей на рахунку повинно бути з розрахунку 581 євро на період перебування від 1 до 9 днів + 65,5 євро за кожний наступний день, починаючи з 10-го)

Співробітники держпідприємств і комерційних організацій оформляють:

  • довідку з основного місця роботи на фірмовому бланку з зазначенням всіх реквізитів (адреса + телефон); вказівка заробітної плати за останні 6 місяців + печатка і підписи

Для приватних підприємців:

  • свідоцтво про реєстрацію

Якщо віза необхідна неповнолітньому, який подорожує тільки з одним з батьків, то потрібні:

  • Нотаріальне дозвіл другого батька на подорож, або свідоцтво про смерть чи офіційні документи про передачу батьківських прав тільки одному з батьків
  • Ксерокопія свідоцтва про народження
  • Ксерокопії паспортів батьків або опікунів.
  • Оригінал нотаріального дозволу на вивіз дитини, якщо дитина їде з одним з батьків, або нотаріально завірений дозвіл від обох батьків, якщо дитина їде з супроводжуючим
  • Свідоцтво про народження

Додаткові документи для туристів на своєму авто:

  • копія водійських прав та технічного паспорта на автомобіль;
  • поліс транспортного страхування відповідальності і автовласника за збиток, нанесений іншими учасниками дорожнього руху - "green cart"
  • Всі інші документи в точності зазначені вище.

Всі документи, крім національного паспорта, необхідно перевести. Ми допомагаємо зробити переклад документів для візи на Мальту

Примітка: Наведений перелік документів для візи на Мальту не остаточний, і в деяких випадках Посольство залишає за собою право вимагати додаткові документи або запросити вас на особисту співбесіду. Нагадуємо вам, що документи на мальтійську візу приймаються через візовій центр.

Про компанію

Пропонуємо подорожі і відпочинок в найпривабливіших країнах і на екзотичних курортах.

Ми в соцмережах:

 

Контакти

Ми завжди на зв'язку! Телефонуйте нам і ми відповімо на Ваші запитання:
 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 +38(03472)6-29-95
(095) 500-7-888, (095) 500-6-888
(098) 894-94-93, (098) 894-94-96
(073) 894-94-93, (073) 894-94-96
м. Калуш
вул. Хіміків, 2
пр-кт Лесі Українки, 14